marijn achterkampAls zeezeiler en software engineer zoek ik graag de uitdaging. Hoe kan ik processen optimaliseren? Het achterliggende probleem boven tafel krijgen? Creatieve oplossingen verzinnen voor technische knelpunten?

 

Bij het ontwikkelen van embedded software kom je de grenzen van hardware vaak sneller tegen dan je zou willen. Voor mij is dat eerder een uitdaging dan een beperking. Want er zijn vele manieren om code te schrijven, maar in de gegeven situatie is er vaak maar één de juiste. Ik zet graag mijn tanden in die puzzel.

 

Als freelance software ontwikkelaar bied ik bedrijven een frisse kijk op technische problemen die (vaak onbewust) al langer binnen een project bestaan. Ik hou van deadlines en heldere afspraken. Ga in gesprek met ontwikkelaars en eindgebruikers. Om uiteindelijk samen een product af te leveren dat precies doet wat het moet doen.

Je kunt mij op projectbasis inhuren als embedded software engineer. Vanaf januari 2019 heb ik weer ruimte in mijn agenda voor een nieuw (parttime) project op locatie. Neem hiervoor telefonisch (06 1880 7046) of per mail (mail@marijnachterkamp.nl) contact met mij op.